Lesbisk laurdagskos

No tenkjer eg du er spent, ja! ;-)

Ein fullkommen og komplett laurdagskveld for oss består av ei flaske vin, to stearinlys - og ein flatpakka kommode. Me har begge to, på eit tidleg tidspunkt i livet, måtte svelgje at draumen, nemleg tre år på maskin og mek/tømrarfag, måtte velgjast vekk fordi det ikkje sømde seg. Som Ari Behn ville sagt det: Vi ble tvinget ut i allmenne fag, det var som en ørkenvandring i konformitet, en iskald og ensom tur over Sørpolen, uten lammefrikassè og vin." Øhh...men iallefall:

Heldigvis trengte dattera i huset ein ny kommode til badet sitt, så då var det berre å reise ut å finne det mest kompliserte kinder-egget i bygda! Og som to småungar foran mjølkedisken til Tine, kastar me oss over det flatpakka vidunderet og diskuterar som vanleg kven som skal vere byggherre denne gang. Ein diskusjon som forøvrig aldri vert avgjort.
Så følgjer timar med skruing, vindrikking, limsøl, diskusjonar om bruksanvisningen kan vere feil, sussing - og proporsjonalt med at me forsvinn ned i vinflaska dukkar fantasiane opp om me kanskje kan klare å byggje eit fly eller ein lenestol av kommode-delane!!

Ei sånn økt innheld alt ein laurdagskveld mellom to kjærestar skal innehalde: Være rause med kvarandre (les: dele på den beste stjerneskrutrekkaren), samarbeide (les: holde mirakelet isammen mens den andre skrur), forstå det sosiale spelet (les: vere einerådande byggherre utan at den andre føler seg underlegen), romantikk (les: sussing mellom sponplater og til-overs-skruar), underhaldning (les: vin og lim) og sist, men ikkje minst: Mestringsopplevelsen av å byggje og lage noko sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Morsomt om du legg att ei strofe ;-)