Årets julebrev

Tradisjonen tru har ingen fått julekort frå denne familien i år. Vi var veldig nærme – fotoapparatet var lada, frimerka sto klare og familien var psykisk beredt, men prosjektet stranda ettersom ei i familien insisterte på å ha med ein ost nederst i bildehjørnet, mens ei anna sa dette var uaktuelt. Så skjøre kan slike prosessar altså vere.. Men i frykt for at me vert svartelista frå julekort-lista til vår kjære familie og gode venner, nyttar me høve til å takke for alle julekort, og sender herved eit i retur til deg!

2008 har vert eit godt år. Litt stritt innimellom sjølvsagt, men det ville vert svært navlebeskuande å kalle det noko anna enn godt. Eli Anne har sendt sin gamle, blå-røde-gråe Opel til evig kvile, og vorte stolt eigar av ein Skoda Fabia. Ho har også gått Jostedalsbreen på langs, ni bikkjekalde mil i 2000-meters høgde. Og ho har vorte deltidsstudent på Høgskulen i Volda – og tek videreutdanning i Rus. Mykje teori og lite praksis, syns ho…

I dattera sitt liv har 2008 vert mest prega av at Hovden Barneskule er eit tilbakelagt stadium, og Ørsta Ungdomsskule er hennar nye arena. Ho trives svært godt – med Juleball 2008 som ein høydar. Ellers var nok turen til Tenerife med morfar og søskenbarn hakket meir spennande enn campingturen til Sverige med oss. Av meir sørgeleg karakter, var nok det å miste Valetta tungt. Det vetle marsvinet bukka under for ein forkjølelse i mai, og måtte gravleggast på den nye plenen.

Camilla måtte tilbringe første halvdel av 2008 på ein liten hybel i Odense, og er svært glad for at studentlivet no er over. Året i Danmark var ein fagleg opptur, men å få flytte tilbake til jentene og huset i Hovdebygda var ubetalelig deilig. Ellers har ho fått seg ein blank og skinnande gullring på fingeren, har runda 30 år og har begynt å drikke kaffi. Oppsummert har ho altså vorte 10 år eldre i 2008..

Med dette takkar me for alle julekort me har fått – svært hyggeleg å høyre frå dykk alle! Me ynskjer dykk ei fortsatt fin romjulstid og eit godt nytt år!

Beste helsing få oss alle tre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Morsomt om du legg att ei strofe ;-)