Hastverk er lastverk...

I motsetnad til svært mange av mine medsøstre i verda, likar eg ikkje å handle klede. Men mor mi seier at av og til må eg gjere ting eg ikkje likar, så då gjeld det berre å få det gjort så fort som overhodet mulig. Og i så måte, går eg desverre dårlege tider i møte. Eg anar ikkje om det er min nye aksetiske livsstil eller om det er 30 days som har begynt å virke (var ikkje for tidleg i så tilfelle), men uansett så treng eg litt nye klede. Og øverst på lista sto ny trenings-BH. Og av traurige handlerundar, så er BH-handlerunden den desidert verste. Så det går heilt utrulig fort!

Difor har eg to splitter nye amme-BH`ar no...

6 kommentarer:

  1. Hahaha!! Utrulig vitti!!!
    Skriverier e tydeligvis din ting! Utrulig bra,underholdande og morsom måte å skrive på,som gjer at ein berre måå lese vidare!!
    Stikke garantert innom bloggen din igjen for å lese fortsettelsen...vil da sjølsagt høre om korleis ammeBHane fungera under trening.. :0)

    SvarSlett
  2. Hehehe, eg får vurdere ein amme-BH-følgjetong!
    Ha ein fin kveld! :-)

    SvarSlett
  3. Hehe! Genialt!
    Arti blogg du har :)

    SvarSlett
  4. Hahaha:-)))) Vil berre sei,du ekje den einaste so he komt heim med amme-BH....kjøpte mej en fantastisk go BH i Sverige i sommar..god både til trening å elles..når ej va vel heimkoma oppdaga ej noken hekte på kvar "puppeskål".Flaks for mej,so va Gunvor gravid då:-))Men-beste BH-e ej he hatt!!

    K.Bj

    SvarSlett
  5. Hehehe, joda BHen er god den, men eg må innrømme at eg ikkje heilt klarar å stole på låsemekanismen...
    Men eg skjønnar jo at eg og du må starte facebook-gruppa "Vi som bruker amme-BH, men ikkje ammar" :-)

    SvarSlett
  6. Hahaa:) ja,ska tru kor monge medl.me hadde fått..?:-))

    K.Bj

    SvarSlett

Morsomt om du legg att ei strofe ;-)