Personlig suksess

Har du lyst på litt personlig suksess?
Kunne du tenkt deg at livet gjekk på skinner?
Vil du ha, alt du vil ha?

*Unisont rop fra heile verden, antek eg: JAAAAAA!*

Nokon får til det mest utrulige. Andre er "uheldige" gang på gang. Kvifor er det sånn? Er det forutbestemt? Vart nokon berre født under ei heldigare stjerne enn andre? Eller er det sånn at me alle har muligheten til å få til det me vil, berre me vil det hardt nok? Eller berre me brukar litt enkel positiv psykologi, utnytter tankenes iboande kraft og tør å ta steget utanfor komfortsona? Eg trur det. Eg trur det spelar keine kasserolle kor stjernene sto på himmelen idet me vart født.

Det er nylig gitt ut ei ny bok, som heiter Personlig suksess og som handlar om mennesker som får til det mest utrulige. Både mennesker som er funksjonsfriske og som har klart å skape stor suksess for seg sjølv, men mest imponerande er det nok å lese om mennesker med ulike handikap, som nekter å begrense sin livsutfoldelse av den grunn.
Forfattaren sjølv, Elin Haganæs, imponerar også. Ho hadde lyst å skrive ei bok om dette. Javel, så gjorde ho berre det. Lot ho seg stoppe av forlag som svarte seint på spørsmål om utgivelse? Nei, ho berre oppretta sitt eige forlag ho. Sendte boka til Latvia for trykking og ordnar med markedsføringen sjølv. Det er tøft, det! Det er guts!

Fekk du lyst å lese boka? Bli inspirert til å bli din eigen lykkes smed? Kjøp den da :-) Enten fra denne nettsida, eller gå til din lokale bokhandler, slå neven i bordet og sei: Denne boka må du ta inn! ;-)

http://www.elinhaganes.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Morsomt om du legg att ei strofe ;-)