Perler fra fraflytta grender!

Det er veldig fint å flytte litt.
Det gir deg ein sjanse til å begynne på nytt.
Du kjem til ein ny plass med ei sjel og ei skjorte..ja, akkurat det var gjerne dagens underdriving. Reint fysisk er det jo gedigne mengder ræl som kvar gang må knørvast ned i pappkasser. Men i overført betydning, har du ein unik sjanse til å presentere deg fra scratch, bygge eit nytt nettverk rundt deg og etablere deg i nye omgjevnadar. På ulike områder innebærer det ofte å bli pusha ut av komfort-sonen, og det kan kreve si kvinne - men håddu så refreshing!

Men til tross for alt det nye; Det gamle blir ikkje gløymt. Og gjensynsgleden er enorm, når eg møter perlene fra fraflytta grender igjen! Det er ein dimensjon av trygghet, å senke seg ned i ein sofa, omringa av barndomsvenner som kjenner min historie. Som eg ikkje treng å presentere meg for. Som eg berre kan drite i å framstå som eit framifrå menneske for.  Det er overhode ikkje noko poeng i å pynte på mine egenskapar overfor desse menneska - dei har sett meg som utrygg, redd, sint, blid og flink, dei var rundt meg når eg var på mitt beste -  og dei holdt ut med meg når eg var tidenes rævhol. Det er vel sjelden ein viser sitt "sanne jeg" i større grad, enn midt i pubertetens helvete! Og dei som fortsatt vil ha kontakt etter dette - ja, dei må eg ta vare på!

Og i helga, fekk eg anledning til å møte desse faaaaaaaaaaaaaaabelaktige jentene igjen!

Nokon av dei har eg ikkje sett på fjorten år! Men etter ein kjapp status-oppdatering på liv, yrke, bustad og familie - ja, så var vi fjorten år tilbake i tid igjen. Shot`en med tyrkisk pepper sto på ny foran meg, som ein deja vu frå russetida. Og me kunne alle vere avslappa tøysejenter igjen!
Og eg kunne berre konstantere at alt var som før: Latteren hang laust, samtalane hoppa fra hit til dit som dei ofte gjer i behageleg selskap - og eg er fortsatt den som tåler minst alkohol..Men til tross for ein midlertidig pause på bordkanten: Som ein liten puslespelbit, var min mentale bagasje komplementert med seks flotte jenter, som ga meg ein strålande kveld! Eg håper det blir fleire!

7 kommentarer:

 1. Herlig når kjemien stemmer etter alle de årene :-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Åhh, so hæærlig da!!!
  Strålande avslappande når en kan senke skuldrane og berre være sitt "vante jeg" ilag med nyydelige medmenneske! Slike venna må en ta vare på:-)

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder Camilla! Hahahahaha
  Det var ei utrulig kjekke helg, håper du har huska å booke inn neste års tur :)
  Janne

  SvarSlett
 4. Du kan få sagt det Camilla-gong på gong! :)
  Neste år e eg med!!

  Jannicke :)

  SvarSlett
 5. Så kjekt da!
  Ja, det e nåke eget med dei som har vore med en gjennom det meste når me var på vårt værste ;o)

  Tippa du e Quenn of fucking Everything du og :o)

  SvarSlett
 6. Hærlig Camilla! Det va SÅ morro å treffe deg igjen! Det var ei strålandes helg sammen med gode venninner som eg leve lenge på ;) No e det bare å sette av helga til neste år!

  Barbro :)

  SvarSlett
 7. Klart helga til neste år er booka! Eg satte like godt av heile veka ;-) Og heilt faaaantastisk om eg får møte Jannicke att også! Det var good times i gamle dager, det! :-)

  SvarSlett

Morsomt om du legg att ei strofe ;-)